BLUE AGRO BORI CAL

Ambalaj: 
1-5-20

GARANTİ EDİLEN İÇERİKLER

SUDA ÇÖZÜNÜR BOR (B)% 0,2

SUDA ÇÖZÜNÜR KALSIYUM (CaO) % 15

ÜRÜNLERİMİZ VİTAMİN,ENZİM ve PROTEİN KATKILARINI DA İÇERMEKTEDİR

Bitki cc/100L Suya Uygulama Zamanı ve Sayısı

Örtü altı bitkileri 200 Meyve gelişim dönemi ve ihtiyaç duyulan her dönemde 15 gün aralıklarla kullanılabilir. Hasata kadar en az 5 uygulama önerilir.

Yumuşak Çekirdekliler 300 Taç yaprakların dökülmesinden, hasattan bir hafta öncesine kadar 7-14 gün arayla uygulayınız.

Sert Çekirdekliler 300 Meyve tutumundan sonraki dönemde, hasattan 4 hafta ve 2 hafta önce olmak üzere 2 kez uygulayınız.

Domates,Biber,Patlıcan 200 İkinci çiçek sürgünleri görülünce uygulayınız. 7-14 gün arayla tekrarlayınız.

Bağ 300 Dane tutumu ile hasattan 1 ay önceki zaman arasında 7-14 gün arayla uygulayınız.

Pamuk 400 Taraklanma başlangıcı ile %20 çiçeklenme arası uygulayınız. Pamukta koza dökümünü önler ve verimde artış sağlar.

Çilek 200 Çiçeklenme başlangıcından itibaren 7-10 gün arayla 3 kez uygulayınız.

Kavun, Karpuz 300 Meyve teşekkülü ile hasat arasında kalan zaman içinde 7 gün arayla 2-3 kez uygulayınız.

Patates, Pancar, Havuç 200 Yumru teşekkülü başlangıcında ilk uygulama yapılır, 10-14 gün arayla 2-3 kez tekrarlanır.

Soğan, Sarımsak 300 Çıkıştan ya da şaşırtmadan sonra başlanarak 10-14 gün arayla 2-3 kez uygulayınız.

Hububat 300 Kardeşlenme ile sapa kalkma dönemi arasında uygulayınız.

Narenciye 300 Meyvenin büyümeye başladığı dönem ile hasat arasında 10-14 gün arayla 3 kez uygulayınız.

Karnabahar, Lahana 300 Gövde gelişmesi/baş teşekkülü döneminden başlayarak, hasata kadar 10-14 gün arayla 2-3 uygulama yapılır.

Brüksel Lahanası, Brokoli 300 Gövde gelişmesi/baş teşekkülü döneminden başlayarak, hasata kadar 10-14 gün arayla 2-3 uygulama yapılır.

Hasat Sonrası Uygulama: Hasat edilen elma, armut, ayva gibi yumuşak çekirdekli meyveler, 500L su içerisine 7 litre BLUE AGRO CA katılan karışımına daldırıldıktan sonra soğuk hava deposuna konursa depolama ömürleri uzar.