BLUE AGRO BLUE HUM

Ambalaj: 
1-5-20

GARANTİ EDİLEN İÇERİKLER

Toplam organik madde % 35

Toplam azot (N) % 3

Organik Azot (N) % 2.5

Toplam (hümik+fulvik asit) % 20

Suda çözünür potasyum oksit (K2O) % 5

BİTKİ UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN kg/dekar (1 ton su ile)

Narenciye Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminde Gelişme dönemi boyunca 100-150 5.00

Kiraz-Vişne-Şeftali Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminde Gelişme dönemi boyunca 100-150 5.00

Kayısı-Erik Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminde Gelişme dönemi boyunca 100-150 5.00

Elma-Armut-Ayva Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminde Gelişme dönemi boyunca 100-150 3.00

Zeytin Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminde Gelişme dönemi boyunca 100-150 3.00

Findik-Ceviz- Antep Fıstığı Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminde Gelişme dönemi boyunca 100-150 3.00

Muz Yapraktan ya da damla sulamadan verilen diğer ürünler ile karıştırılarak uygulanabilir. 100 4.00

Bağ-Kivi Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasada kadar Hasat sonrası 15 gün ara ile 2 uygulama 100 3.00

Çilek Fide dikiminden 10-15 gün sonra Çiçeklenme döneminden itibaren 150 3.00

Mısır-Ayçiçeği İlk çıkıştan 10-15 gün sonra başlanarak hasat sonuna kadar 100 4.00

Buğday-Arpa-Çeltik Kardeşlenme başlangıcında ve erken çiçek döneminde 100 4.00

Pamuk Yapraktan: Bitkiler 3-5 yapraklı olunca ve erken çiçek döneminde Damla sulamadan: Tohum yatağı hazırlanırken 100 4.00

Şeker Pancarı Ekimden sonra (çıkış öncesinde) yabancı ot ilacı ile birlikte 100 4.00

Domates-Biber İlk çıkıştan ya da fide dikiminden 10-15 gün sonra başlanarak hasat sonuna kadar 100 3.00

Patlıcan-Hıyar İlk çıkıştan ya da fide dikiminden 10-15 gün sonra başlanarak hasat sonuna kadar 100 3.00

Mercimek İlk çıkıştan ya da fide dikiminden 10-15 gün sonra başlanarak hasat sonuna kadar 100 3.00

Patates-Havuç Dikimden ya da ilk sürgünlerin çıkmasından; 15-30-45 ve 60 gün sonra uygulanır. 150 4.00

Yaprağı yenen sebzeler (Marul, Kıvırcık, Lahana vb.) Gelişme dönemi boyunca 100 4.00

Yeşil alanlar Süs Bitkileri Fide dikiminden ya da çiçek kesiminden itibaren gelişme dönemi boyunca 150 4.00

Yapraktan uygulama dozları 10-15 gün ara ile, damla sulama dozları ise haftalık olarak uygulanır.